Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: با توجه به مزیت آفرینی صنعت شیلات و اقتصاد آبزیان انجام تحقیقات علمی و دانش بنیان پیرامون حیات آبزیان، گونه های مختلف آبزیان قابل برداشت، تغذیه مناسب و کاهش هزینه های تولید آبزیان ضروری است.

علی افروس می گوید: دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم اکنون و در سال دانش بنیان و همسو با رویداد گام دوم دانشگاه آزاد حمایت جدی خود را در حمایت و سرمایه گذاری روی ایده ها و محصولات دانش بنیان شروع نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رییس هیأت امنای استان خوزستان در همین راستا مکمل غذایی آبزیان اکوا نوتری پارس که از محصولات فناوری شده در مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز است، الحمدالله با رایزنی های صورت گرفته در جهت معرفی و سرمایه گذاری مستقیم دانشگاه به نتیجه رسیده است.

مجری طرح مکمل غذایی دانش‌بنیان آبزیان و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: این محصول پس از بررسی جیره‌های غذایی مورد مصرف آبزیان، کمبود حدود ۱۵ ماده معدنی در غذای آبزیان را برحسب گونه تأمین کرده و در بالابردن ضریب رشد آبزیان تأثیر بسزایی دارد.

ابوالفضل عسکری‌ساری می گوید: قیمت این محصول با توجه به تأثیر معنی‌دار بر بازده تولید بسیار مقرون‌به‌صرفه بوده و تأثیر چشمگیری روی میزان سوددهی مراکز پرورش آبزیان دارد. این محصول با توجه به قابلیت تولید برای هرگونه آبزیان و هر جیره غذایی، مشابه داخلی نداشته و با تولید این محصول سالانه از خروج مقدار زیادی ارز جلوگیری می‌شود.

به گفته  او اکنون دو شرکت بزرگ تولید جیره‌های غذایی آبزیان در استان خوزستان با عقد قرارداد با مجری طرح به خرید این محصول اقدام کرده و در جیره‌های تولیدی خود از این مکمل استفاده می‌کنند.

 عسکری‌ساری می گوید: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ظرفیت تأمین این مکمل برای جیره‌های غذایی آبزیان در کل کشور را دارا بوده و آماده ارائه خدمات به کارخانه‌های تولید جیره‌های غذایی آبزیان در کل کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تغذیه آبزیان مکمل غذایی دانشگاه آزاد اسلامی جیره های غذایی غذایی آبزیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۷۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری ها دارند و عطاری ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت های افزوده کار را پیش ببریم. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه ها پر رنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت ها در این زمینه موفق تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علیرغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می شود.

کد خبر 6098303

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد