Web Analytics Made Easy - Statcounter

منبع تغذیه ماژولار برای کاربرد‌های مختلف در صنعت با هدف خودکفایی و تامین نیاز کشور از سوی شرکت دانش بنیان یکتا مبدل پارس در پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد ساخته شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، منبع تغذیه ماژولار برای کاربرد‌های مختلف در صنعت با هدف خودکفایی و تامین نیاز کشور از سوی شرکت دانش بنیان یکتا مبدل پارس در پردیس فناوری وصنعتی دانشگاه یزد ساخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد هادی زارع مدیرعامل شرکت یکتا مبدل پارس با بیان اینکه این شرکت با پشتوانه علمی و تجربه صنعتی قوی توانسته است پروژه‌های مختلفی را طراحی، نمونه‌سازی و در نهایت تجاری سازی کند، گفت: محصول منبع تغذیه ماژولار ساخت این شرکت در بیستمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.

زارع با اشاره به اینکه برای کاربرد‌های مختلف صنعت، منابع تغذیه در رنج‌های مختلف ولتاژ و جریان نیاز است به طوریکه هر کدام طراحی و ساختار مجزایی می‌طلبد، اظهار داشت: در طرح منبع تغذیه ماژولار، یک منبع تغذیه پایه با ولتاژ و جریان مشخص با قابلیت سری و موازی ساخته می‌شود.
مدیرعامل شرکت یکتا مبدل پارس افزود: در اینصورت برای هر رنج ولتاژ/جریان مورد نیاز می‌توان تعدادی از آن‌ها را به طور سری/ موازی به هم متصل کرد.


به گفته وی، این کار علاوه بر کاهش هزینه‌های تمام شده یک منبع تغذیه خاص، زمان تعویض منبع تغذیه خراب را کاهش داده و قابلیت اطمینان مجموعه را افزایش می‌دهد.


مدیرعامل شرکت یکتا مبدل پارس انواع منابع تغذیه، رکتیفایر و کوره القایی را از جمله محصولات دیگر این شرکت دانش بنیان معرفی کرد و افزود: منابع تغذیه جریان مستقیم و پالسی شرکت یکتا مبدل پارس در سطوح ولتاژ، جریان و توان مختلف می‌توانند در صنایعی نظیر آبکاری، جوش و برش پلاسمایی، آندایزینگ، اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی، الکتروپولیش، استخراج هیدرومتالوژی و تصفیه الکتریکی مورد استفاده قرار گیرند.


زارع با تاکید بر اینکه محصولات این شرکت دارای انواع حفاظت‌های مورد نیاز، قابلیت مونیتورینگ و کنترل و نیز کاربری آسان بوده و تنها پس از گذراندن تست‌های سخت‌گیرانه اجازه ورود به بازار پیدا می‌کنند، اذعان داشت: برای ساخت محصولات این شرکت به دانش فنی بالایی در رشته‌های مختلف مهندسی نیاز است که با مشاوره از اعضای هیات علمی دانشگاه و استفاده از دانش آموختگان نخبه این امر محقق شده است.

شایان ذکر است، شرکت دانش بنیان یکتا مبدل پارس با هدف خودکفایی و تامین نیاز کشور در ساخت دستگاه‌های برقی مبتنی بر الکترونیک قدرت در سال ۱۳۹۶ در پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد تاسیس شد و پس از آن موفق به اخذ مجوز دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجوز فناوری از پارک علم و فناوری شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو دانشگاه یزد صنعتی دانشگاه یزد پردیس فناوری شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور ساخته شد
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌