Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@17:25:28 GMT

افزایش تخت بیماران کرونایی در پارس‌آباد و مشگین‌شهر

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۹۹۱۷۰

افزایش تخت بیماران کرونایی در پارس‌آباد و مشگین‌شهر

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از افزایش تخت بیماران کرونایی در بیمارستان‌های پارس‌آباد، مشگین‌شهر و اردبیل خبر داد.

شهرام حبیب‌زاد دوم شهریورماه در مراسم قدردانی از پزشکان در روز پزشک در اردبیل اظهار کرد: جامعه پزشکی در 1.5 سال اخیر بدون توقع جهادگونه در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا قرار داشتند و همچنان این حرکت با قوت و قدرت ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به بحران کرونا در اردبیل در خیز پنجم اشاره کرد و گفت: تعداد بیماران بستری به بیش از 880 نفر رسیده در حالی که سیستم بهداشتی و درمانی با کلیه تجهیزات و امکانات جوابگوی این همه بیمار و مراجعین نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به افزایش تخت بیمارستانی در مشگین‌شهر، پارس‌آباد و اردبیل اشاره کرد و افزود: بخش داخلی بیمارستان امام خمینی و بخش‌های درمانگاهی بیمارستان امام رضا به بخش کرونایی افزوده شده و همچنان روند رو به رشدی را در پذیرش بیماران کرونایی شاهد هستیم.

حبیب‌زاده از اهالی استان خواست به جد مراقبت‌های بهداشتی را مد نظر قرار داده و فاصله 1.5 متری را در کنار زدن ماسک رعایت کنند تا در دام بیماری خطرناک کرونا گرفتار نیایند.

وی در مورد عوارض واکسن کرونا نیز تصریح کرد: در بسیاری از موارد عوارض زدن واکسن طبیعی است و افراد چند روزی را باید با تب و لرز، سردردها و بی‌قراری‌های احتمالی بسازند.

حبیب‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: تحریک واکسن در بدن افراد عوارض متعددی را به همراه دارد اما خطرناک به نظر نمی‌رسد و در مدت دو تا سه روز امکان رفع این آثار و علایم اولیه نظیر سردرد، تب و لرز و بی‌قراری وجود دارد.

وی اضافه کرد: ما داروهای خاصی را در این ایام تزریق نمی‌کنیم و امیدواریم هموطنان با زدن واکسن به پیشگیری از شیوع بیماری کمک کرده و از عوارض آن واهمه‌ای نداشته باشند.

حبیب‌زاده بیان کرد: در بررسی بیش از 200 پرونده افرادی که واکسینه شدند، به این نتیجه رسیدیم که واکسیناسیون چندان عوارض خطرناکی را به همراه ندارد مگر اینکه برخی از افراد در هنگام تزریق واکسن کرونا به بیماری کرونا گرفتار شده بودند که علایم عوارض آن ظهور و بروز پیدا نکرده بود.

وی ادامه داد: چنانچه افرادی با علایم خاص و خطرناک روبه‌رو شدند می‌توانند به مراکز درمانی مراجعه کرده و به سرعت شرایط مراقبتی را مورد توجه قرار دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: از آنجایی که واکسن تولید شده عمدتا از ویروس کشته شده و شبیه‌سازی شده است، چندان عوارض خطرناکی را در حالت عادی به همراه ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تخت های بیمارستانی عوارض واکسن کرونا بستری کرونایی استانی شهرستانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۹۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ۲۷۶ شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار