Web Analytics Made Easy - Statcounter

امضای تفاهمنامه همکاری بین شرکت تمدن پارس و دانشگاه بین المللی نورث وست

خبرگزاری آریا- تفاهمنامه همکاری بین شرکت تمدن پارس و دانشگاه بین المللی نورث وست امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت تمدن پارس این تفاهمنامه در روز 15 مرداد سال جاری انجام شده است و هدف از آن بالا بردن کیفیت در حوزه آموزش گردشگری در ایران و انتقال تجارب از خبرگان این صنعت  به داخل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید قنبری کاتب مدیر توسعه شرکت تمدن بوم پارس (تمدن پارس) لزوم امضاء این تفاهمنامه را اینگونه توضیح داد:

" هدف از انعقاد این تفاهنمامه ایجاد کانال ارتباطی با اساتید و خبرگان حوزه گردشگری در سطح بین الملل هست که در نهایت منجر به  انتقال تجربه جهت توسعه می شود همانطور که مطلع هستید گردشگری یکی از صنایعی بود که بعد از شیوع کرونا دچار آسیب های جدی شد به همین دلیل همه اساتید معتقدند مهارت هایی که یک مدیر تاسیسات گردشگری در ایام بعد از کرونا باید بداند بسیار متفاوت تر از مهارت هایی هست که تا بحال میدانسته و این لزوم تغییر در آموزش هم در سطح محتوا و هم در سطح روش را نشان می دهد و بدین منظور تصمیم مدیران شرکت تمدن بوم پارس گرفتند تا با مراکز بین المللی جهت ارتقاء آموزش در این دو سطح رایزنی داشته باشیم و نتیجه این رایزنی امضاء این قرارد همکاری بود"

وی در ادامه به حوزه فعالیت های شرکت تمدن پارس پرداخت:

" در شرایط کنونی شرکت در سه حوزه آموزش، پژوهش و مشاوره فعالیت دارد که در بخش آموزش با نام تدکلاس فعالیت می کند، دوره های آموزش تدکلاس پیرامون مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری، تاسیسات اقامتی، دوره ای راهنمایان گردشگری، دوره های تخصصی غذا و نوشابه همچنین مهمانپذیری و تشریفات و طبیعتگردی می شود.

در بخش مشاوره نیز برای توسعه و تجهیز تاسیسات گردشگری از جمله واحدهای اقامتی یا پذیرایی همچنین بخش توسعه بازار  و یا مشکلات حقوقی این مراکز  فعالیت داریم.

در بخش پژوهش نیز  برای توسعه گردشگری در مناطق، شهرها و استانها فعالیت داریم."

دکتر غلامرضا محمدزاده دانشگاه بین المللی نورث وست را اینطور معرفی کرد، لازم بذکر است وی یکی از مدیران اصلی این دانشگاه نیز می باشد:

" دانشگاه نورث وست یک دانشگاه نسل پنجم هست و فعالیت بدون مرز دارد یعنی پراکنش جغرافیایی آن در حال حاضر از چین و هند و خاورمیانه هست تا اروپا و شمال آفریقا و نوع مدیریت آن بصورت ستادی می باشد که متناسب با جغرافیای هر منطقه است"

دکتر محسن اکبرپور مدیر آموزش و پژوهش شرکت تمدن پارس در خصوص ویژگی های بارز این مجموعه به موارد زیر اشاره کرد:

" در حال حاضر شرکت تمدن پارس در بخش آموزش بیشترین تنوع استاد را دارد بطور مثال تمامی اساتید مولف در کتاب مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری جزو مدرسان برجسته این مجموعه هستند، مزیت دیگری که شرکت تمدن بوم پارس دارد بخش تحقیق و توسعه آن است که جای خالی آن در صنعت گردشگری وجود داشت به نحوی که درحال حاضر بیشتر رویدادهای مجازی یا غیر مجازی در صنعت گردشگری پسا کرونا به سیستم ها میپردازند نه نیازها درصورتی که این نیاز بازار هست که باعث شکل گیری داد و ستد می شود"

از امیر مرشدی مدیر روابط بین الملل دانشگاه درخصوص دانشگاه های نسل پنجم سوال کردیم که نکات قابل توجهی را بیا ن کرد:

"دانشــگاه بین المللی نــورث وســت، در حــال حاضــر بــه عنــوان یــک دانشــگاه نســل پنجمــی، مشــغول بــه فعالیــت اســت و برنامه ریــزی و اهدافــش را در همیــن راســتا تدویــن کــرده اســت در دانشـگاه های نسل پنجــم هدفگــذاری برمبنــای توانمند سازی جامعــه و برنامه ریزی ها در جهت آماده ســازی ورود افــراد بــه اجتمــاع و بــازار کار است ، در این بین توجـه ویــژه دانشــگاه بــه ســمت خروجــی کیفــی و توانمندســازی دانشــجویان و همچنین بــه ســمت عمومـی کــردن دانــش سـوق پیـدا کـرده اسـت.  در دانشــگاه های نســل پنجــم، تمرکــز بــر روی افزایش مهارت در  سطوح مختلــف افــراد جامعــه قــرار گرفتــه اســت کــه افراد حتــی بتواننــد در بازه هــای زمانــی کوتاه تــر بــرای جــذب بــه بــازار کار آمــاده شــوند.  بــه نوعــی ایــن دوره هــای آموزشــی دانشگاهی از انحصـار نخبـگان خـارج شـده تـا افـرادی کـه توانایــی محــدودتری دارنــد و بــه دنبــال مشــاغل سـاده تری هسـتند نیـز بتواننـد بـا اسـتفاده از  مهارتــهای هدفمندی کــه در ایــن نــوع دانشــگاهها کســب میکننــد جــذب بــازار کار شــوند. در حــال حاضــر بــا توجــه بــه جهانــی شــدن و رقابتهــای بین المللــی، ارتقــا ســطح ملـی در تمامی حوزه ها  اهمیـت زیـادی پیـدا کـرده اسـت. بـا تکیــه بــر دارایی هــای غیــر ملموســی مثــل دانــش و ســرمایه های اجتماعــی بــه عنــوان کلیدی تریـن محور موتــور توســعه بایــد از آنهــا اســتفاده کنیــم. آمــوزش عالــی قاعدتــا در حــال حاضــر بــه ســمت حرفــه ای شــدن، حرکــت میکنــد. حرفه ای  شــدن بـه ایـن معنـا کـه افـراد توانمنـدی را آموزش دهیـم تـا در هـر جایگاهـی کـه حضـور دارنـد، توانایــی و مهارت کافــی برای ارائــه خدماتشــان را داشــته باشــند."

امید است با امضاء این تفاهمنامه از ظرفیت ها و تجارب بین المللی آموزش استفاده شود و شاهد برداشتن گامی بلند در  صنعت گردشگری باشیم.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تفاهمنامه همکاری دانشگاه نورث تاسیسات گردشگری صنعت گردشگری بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۲۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه جاری، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسوولان این دانشگاه از مجموعه صنعتی هلدینگ زر (گروه صنعتی و پژوهشی زرنام) در استان البرز بازدید کردند و ضمن امضاء تفاهم نامه همکاری، در جریان فرآیند تولید و محصولات مختلف این شرکت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم یا همان دانشگاه کارآفرین و نیز به منظور تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه طرح ها و برنامه های مختلفی را در دست اجرا دارد که یکی از این طرح‌ها، امضای تفاهم نامه های همکاری مشترک میان دانشگاه و بخش‌های مختلف صنعتی است.

گروه زر در حال حاضر بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی است که در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت، به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سِمولینا در ایران، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد.

مدیران و کارکنان جوان این گروه در راستای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای خود و دستیابی ایران به جایگاهی شایسته‌تر در صنعت و تجارت غذا، پروژه احداث و راه‌ اندازی بزرگترین مجتمع کارخانجات فرآوری عمیق غلات کشور با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال و قابلیت دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی را آغاز کرده‌اند که شامل مجموعه‌های تولیدی انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‌ شده، کورن فلکس و خوراک دام همراه با سیلوهای بزرگ ذخیره‌ سازی است.

در بیانیه این هلدینگ بزرگ صنایع غذایی کشور آمده است:«شرکت زر ماکارون در زمینه‌ تولید و عرضه‌ انواع محصولات فرآوری شده غلات فعالیت می‌کند. ما معتقدیم امنیت غذایی حق تمامی انسان‌هاست. لذا همواره تلاش می‌کنیم تا با استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد، تکنولوژی روز دنیا، استفاده از بهترین مواد اولیه، بسته بندی استاندارد محصولات و با تکیه بر پویایی سازمانی در کمترین زمان، غذایی با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در دسترس تمامی مصرف‌کنندگان از هر طبقه اجتماعی قرار دهیم. همچنین با توسعه دانش، رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی و بهداشتی، حفظ و توسعه نیروی انسانی شایسته، افزایش تولید و تنوع محصولات در کنار توجه به رشد پایدار در بازارهای داخلی و خارجی علاوه بر تکریم مشتریان و کارکنان، موجبات رضایت سهامداران و سایر ذینفعان سازمان را فراهم آوریم».

از سوی دیگر با توجه به اینکه توجه به امنیت غذایی پایدار همواره به عنوان یکی از اصلی ترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان شده و این دانشگاه گام های بزرگی در سراسر کشور و با بهره مندی از ظفیت این شبکه بزرگ دانشگاهی در راستای سلامت و امنیت غذایی برداشته است، امضای تفاهم نامه علمی پژوهشی و فناوری با گروه صنعتی پژوهشی زرنام نیز گامی دیگر در جهت ارتقای ضریب امنیت غذایی کشور از سوی این دانشگاه است چرا که رشد علمی، استفاده از روش های نو و به روزرسانی تولید محصولات در تحقق این مهم و رهایی کشور از وابستگی حائز اهمیت است.

حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به امضای دو تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه صنعتی پژوهشی زر اظهار کرد: در واقع یک تفاهم نامه بین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هلدینگ صنعتی زرنام و یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام به امضا رسید.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه ای که به امضای دکتر طهرانچی رسید با توجه به توانایی های علمی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد، مشارکت در برگزاری همایش ها و نشست های علمی، رویدادهایی که در حوزه های نوآوری و مهارتی صدرا، فن بازار و ایده پردازی است، ظرفیت های مشترک در راستای انتقال تجربیاتی که در حوزه صنعت و دانشگاه میتوان ارائه کرد، مشارکت در طرح پویش، همکاری متقابل در راستای پیشرفت های صنعتی شرکت زرنام (گروه پژوهشی صنعتی زر) و همکاری در کاربردی کردن پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری صورت خواهد گرفت.

کلینیک صنعت در دانشگاه آزاد کرج راه‌اندازی می‌شود

کلانتری به راه اندازی «کلینیک صنعت» به عنوان یکی از محورهای همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه پژوهشی صنعتی زر اشاره و خاطرنشان کرد: این کلینیک در حوزه های مختلف از جمله مطالعات، بازاریابی، رفع موانع و مشکلات صنعت، تولید محصولات غذایی با هدف امنیت غذایی، تولید محصولات فراسودمند، چاپ و انتشار کتاب و مجلات و... میتواند فعالیت کند.

وی افزود: به احتمال زیاد دفتر کلینیک صنعت در داخل دانشگاه آزاد کرج راه اندازی خواهد شد چرا که اساتید در دانشگاه حضور دارند.

گروه صنعتی زرنام؛ عرصه ای برای دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»

کلانتری تصریح کرد: طی تفاهم نامه ای که توسط دکتر طهرانچی به امضا رسید در موضوع «دانشکدگان» بیشتر ورود خواهد شد و دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»، مرکز پژوهشی امنیت غذایی دانشگاه آزاد، کارگروه تخصصی فرآورده های غذایی فراسودمند و سلامت محور دانشگاه آزاد تهران و اصفهان وارد عمل می‌شوند.

انجام بالغ بر ۲ میلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری

وی ادامه داد: یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام در راستای "اجرایی کردن" تفاهم نامه قبلی به امضا رسید که انجام بالغ بر دومیلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری، راه اندازی زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی، ورود ۵۰۰ دانشجو به صنعت در راستای طرح پویش، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی برای کارکنان شرکت زر، اجرای برنامه های حوزه کارآفرینی، فناورانه، شغل محور و محصول محور، اجرای برنامه های ترویجی آموزشی، همکاری در همایش، نمایشگاه ها و نشست های تخصصی، تجاری سازی نتایج پژوهش های انجام شده، توانمندسازی کارکنان شرکت و خانواده های آنان، شناسایی و مستندسازی دانش و تجارب مدیران و خبرگان شرکت مواردی است که در این تفاهم نامه قید شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با اشاره به اینکه این تفاهمنامه برای مدت دو سال به امضا رسیده است که در صورت تمایل طرفین قابل تمدید نیز هست، اضافه کرد: در خصوص نحوه اجرایی کردن تفاهم نامه نیز دو نفر یکی از دانشگاه آزاد اسلامی و یک نفر هم از شرکت زرنام عهده دار این مسوولیت شده اند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب این تفاهم نامه مقرر شده تا این بخش صنعتی نیازها را به ما اعلام کنند و دانشگاه فرآیند اجرایی کردن را به عهده بگیرد که بخش هزینه ها را صنعت به عهده خواهد گرفت.

کلانتری تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را از اصلی ترین مزایای این قبیل تفاهم نامه ها دانست و گفت: با انجام این طرح ها مباحثی چون نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه بیشتر میشود و دانشجویان ما این امکان را پیدا میکنند که با فضای صنایع از نزدیک آشنا و از آن استفاده کنند ضمن اینکه طرح هایی همچون پویش و صدرا نیز قوی تر و غنی تر اجرا میشوند بر همین مبنا تعداد دانشجویان ما نیز افزایش پیدا میکند.

سالانه ۵۰۰ دانشجوی طرح پویشی وارد شرکت زرنام می‌شوند

وی با بیان اینکه به موجب این تفاهم نامه سالانه ۵۰۰ دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی در راستای طرح پویش وارد شرکت زر می‌شوند، تصریح کرد: با توجه به اینکه این تفاهم نامه به مدت دو سال منعقد شده است در مجموع این امکان وجو دارد تا ۱۰۰۰ دانشجو وارد این طرح شوند.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1229559 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی طرح پویش

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم