Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - یک مرکز معتبر علمی با حدود 15 میلیارد ریال اعتبار آثار توسعه بر تغییرات زیستگاه‌های اکولوژیکی ساحل و دریا در منطقه پارس جنوبی را پایش می‌کند.
به گزارش شانا به نقل از سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، خشایار پورمحمدشاهینی، رئیس پژوهش و فناوری این سازمان گفت: توسعه همگون و متوازن در مناطق پیرامونی صنایع ضرورتی انکارناپذیر برای رسیدن به توسعه پایدار است که سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با استفاده از همه ظرفیت‌های علمی منطقه و کشور سعی در تحقق آن برای نیل به توسعه پایدار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هدایت پژوهش‌ها به سمت‌وسوی پژوهش‌های تقاضامحور، ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای جوان محقق و نخبه در سطح منطقه و توانمندسازی استادان و دانشجویان برای ورود به عرصه‌های صنعتی و تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت از طریق حمایت از رساله‌های تحصیلات تکمیلی را از جمله مهم‌ترین رسالت‌های این مدیریت در سازمان منطقه ویژه پارس برشمرد و افزود: استفاده از ظرفیت‌های علمی منطقه‌ای و کشوری برای پایش شاخص‌های توسعه در زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی و زیست‌محیطی به‌منظور ارائه راهکارهای بهبود و توسعه متوازن از دیگر رسالت‌های مدیریت پژوهش و فناوری به‌شمار می‌رود، به‌طوری که حجم قابل توجهی پژوهش در این زمینه انجام شده است.
رئیس پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به انعقاد قرارداد پژوهشی پایش وضعیت زیستگاه‌های اکولوژیکی منطقه تصریح کرد: این طرح از سری پروژه‌های ابلاغی وزارت نفت به مدیریت ارشد اچ‌اس‌ئی سازمان منطقه ویژه پارس است که با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال از سوی یک مرکز معتبر علمی انجام می‌شود.
پورمحمدشاهینی به اهمیت توانمندسازی محیط علمی پیرامون صنعت در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: از مجموع 25 عنوان پروژه مطالعاتی - پژوهشی که در پنج سال گذشته در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تعریف و اجرا شده است تعداد 19 پروژه به‌طور مستقیم از سوی دانشگاه‌ها و مراکز علمی محیط پیرامونی صنعت انجام شده و در چهار پروژه نیز وظیفه نظارت بر پروژه‌ها به‌عهده این مراکز بوده است.
وی مکان‌یابی مجتمع پسماند صنعتی و خطرناک منطقه پارس را که با همکاری دانشگاه خلیج‌فارس و دانشگاه شهید بهشتی انجام شده و مورد تأیید سازمان حفاظت محیط‌زیست نیز قرار گرفته است از مهم‌ترین پروژه‌های سازمان منطقه ویژه پارس با استفاده از ظرفیت‌های علمی استان برشمرد و یادآور شد: سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از آمادگی لازم به‌منظور حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی در مقاطع فوق‌لیسانس و دکترا دانشگاه‌های استان بوشهر برابر با ضوابط و مقررات وزارت نفت برخوردار است و این برنامه‌ها با جدیت ادامه خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، احمد باهوش در این باره توضیح داد: با کاهش دوره تعمیرات اساسی از معادل ۱۵ روز توقف کامل مجتمع به حدود ۹ روز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، که همسو با برداشت حداکثری از مخزن مشترک پارس جنوبی انجام شد، بیش از ۴ میلیارد مترمکعب به خوراک مجتمع و تولید گاز افزوده شد.

وی افزود: تولید و تزریق گاز شیرین سراسر پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی به خطوط سراسری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن، بیش از ۳ درصد افزایش تولید داشت که این موضوع با انجام اقدام‌های نوآورانه، استفاده ۹۰ درصدی از کالاهای ایرانی و تلاش و مجاهدت کارکنان و متخصصان ثبت شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: تولید گوگرد مرغوب دانه‌بندی‌شده پارسال در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه بیش از ۶۴۰ هزار تن بود که این مقدار، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت.

به گزارش این گزارش، پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت شد که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی، بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب در مجتمع پارس جنوبی شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

کد خبر 6096828 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید